Madhuset Løgten

Menuer fra Madhuset

En måde at forkæle dine gæster lidt ekstra til en særlig lejlighed

Vi tilbyder både 3-retters menuer og en eksklusiv menu, hvis du ønsker at bestille hos os.  

En 3-retters menu fra Madhuset Løgten er din mulighed for at vælge 3 retter fra vores menukort – på den måde kan du sammensætte den smagsoplevelse der passer til lige præcis din fest. Om du er veganer, vegetar, pescetar eller nyder en god bøf – så kan vi garantere dig at vi har retter der vil falde i både din og dine gæsters smag.  

Du har også muligheden for en helt unik smagsoplevelse, lavet til at gøre din og dine gæsters aften til en rejse udover det sædvanlige. Vores Eksklusive menu er for dig der ønsker at tage oplevelsen du giver dine gæster til et helt nyt niveau.  

Vores eksklusive menu er til dig der ønsker at kredse for dine gæster, med en menu sammensat af de bedste råvarer og med fokus på at give jer en fornem og smagfuld oplevelse hos os.   

Prisen på den eksklusive menu og vores 3-retters menu varierer, alt efter hvilke retter du vælger at sætte sammen. Der skal bestilles til minimum 25 personer, både hvis du spiser hos os og hvis du ønsker at spise derhjemme.  

Du kan ringe til os på +45 53 85 36 06 og aftale hvilken menu du ønsker at sammensætte, såfremt du vælger vores 3-retters menu. Du er også mere end velkommen til at ringe til os om den Eksklusive menu, så vi er sikre på at sammensætte den perfekte menu til lige præcis dit selskab.  

Mad ud af huset

Når du sammensætter en 3-retters menu i samarbejde med vores kok, er du sikret smage der komplimenterer hinanden og tager dit selskab til næste niveau. Idéen med vores 3-retters menu er at du har mulighed for at forkæle dine gæster med spændende retter, der samler selskabet endnu mere og bidrager til hyggen.  

Fordelen ved at bestille en 3-retters menu hos os, er at maden leveres kold. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at maden skal spises med det samme du afhenter den, eller får den leveret – du kan tage det i dit eget tempo og servere den når det passer dit selskab.  

Med andre ord; Vores eksklusive menu og 3-retters menu ud af huset er din mulighed for at få leveret en menu der præger aftenen, uden at være omfangsrigt i tilberedning og tid.  

Selskaber hos Madhuset Løgten

Du har også muligheden for at nyde vores 3-retters menu eller den Eksklusive menu i vores hyggelige lokaler i Skødstrup.  

Hvis du ønsker en aften hvor du blot skal sætte dig til bords og fokusere udelukkende på at være sammen med dine gæster, samtidig med du nyder en menu udover det sædvanlige, så er vores lokaler en fantastisk måde at gøre det på.  

Når du booker vores lokale til selskab, har du det for dig selv. På den måde sikrer vi at det i endnu højere grad bliver en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor det sociale er i højsædet – og højnes af unikke smagssammensætninger med gode, velkendte råvarer. Når du spiser hos Madhuset Løgten, handler det om oplevelsen.  

Herunder finder du de retter du kan vælge imellem; 

Kvæg fra mariager med glace Rilette på and og skov kylling

Surdejsbrød og rullesmør

Dehydreret gulerødder med wasabi, ponzu og kørvel

Røget torsk med agurk og chili

Rødbeder med friskost, trøffel og valnødder

Stegt blomkål med blomkålspure og persille

Stegte porre med svampe. Marineret kål salat med citron og æbler

Peberfrugt - Ajvar og med urter og salat Pocheret grønne tomater med ansjoser

Mørk chokolademousse med havtorn og mild mokka.