Madhuset Løgten

Private Dining

Den unikke engangsoplevelse til en helt særlig lejlighed

Hos Madhuset Løgten tilbyder vi muligheden for at få en helt unik oplevelse, med fokus på den autentiske oplevelse og udvidelse af din horisont indenfor mad.  

Private Dining hos er meget mere end blot at sætte sig til bords og spise retter som en kok har tilberedt til dig. Det er en unik mulighed for at lære om helt nye processer, tilegne dig viden om det vi anser for at være almindelige råvarer eller bygge på viden du allerede har.  Du får besøg af en kok med mange års erfaring, ikke blot indenfor madlavning men også indenfor forskning i de processer der ligger bag det at lave mad.  

Du skal ikke selv sammensætte menuen eller lave maden, eller tage på restaurant for at fejre en speciel anledning. Derimod garanteres du en smagsoplevelse der er et restaurantbesøg værdigt – hjemme i din egen spisestue.  

Det er vigtigt at forstå at Private Dining ikke er noget man bestiller den mandag man ikke har lyst til at lave mad – det er derimod til den helt ekstraordinære fejring, som du vil være sikker på dig og dine gæster aldrig glemmer. Det handler om at lære at tænke madlavning, at se råvarerne på en ny måde og få smagsindtryk du ikke vidste findes i det du ellers ville anse for at være hverdags råvarer.  

En oplevelse du aldrig glemmer

Når du får besøg af vores kok, vil du undervejs i middagen få gennemgået processerne og lære om udnyttelsen af råvarer, samtidig med at du spiser de retter der tilberedes. Det handler om det gode til de mange, med solide og velkendte råvarer. 

Kokkens fokus er på I lærer at tænke mad, ikke at I blot læner jer tilbage og spiser uden omtanke. Private Dining er ikke blot en kok der laver mad – men en kok der uddanner dig mens du spiser i hyggelige og hjemlige oplevelser. Uden du lægger mærke til det.  

Vi garanterer dig en unik smagsoplevelse når vores kok folder sine kulinariske evner ud og kreerer ikke blot en menu – men en oplevelse.  

Hvis du har et ønske om at give dine gæster en helt unik engangsoplevelse, for at fejre en helt særlig lejlighed, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 53 85 36 06. Når du ringer til os, kan vi både aftale hvordan menuen skal sammensættes, prisen og hvornår du ønsker at vores kok skal komme og forkæle dig og dit selskab.