Madhuset Løgten

Om os

Om os

Vi skaber hyggen

At få mad udefra behøver ikke være dyrt eller bestå af retter du ikke kan udtale. En menu udefra behøver ikke bestå af de dyreste eller mest eksotiske råvarer, for at være en succes.  

Vi er et gastronomisk multihus, med base i Skødstrup, lidt udenfor Aarhus. Vi laver både mad til fester, møder og hyggeaftener med familien – alt efter hvad du søger. Du har både mulighed for at spise hos os i vores selskabslokaler, og for at tage maden med hjem hvor den kan nydes ved dit eget spisebord.  

Det skal være en oplevelse

Hos Madhuset Løgten har vi fokus på at skabe en oplevelse for dig, ved at tilberede et måltid der ikke blot mætter sulten, men også samler selskabet. Vi arbejder ud fra at alle råvarer kan blive til noget specielt, hvis du blot behandler dem korrekt. Med andre ord; Vi laver hyggelig kvalitetsmad der minder dig om hyggelige stunder, eller hjælper dig med at skabe nye minder.  

Om du er til veganske retter, er vegetar, pescetar eller sætter pris på en ret hvor kød er i fokus, vil du kunne finde en ret for dig på vores menukort. For at et måltid kan samle alle ved bordet, er det vigtigt for os at der er noget for en hver smag.  

Vores menuer er sæsonbaserede, hvilket vil sige at vi ikke arbejder med de samme råvarer hele året. Det betyder at menuen ændrer sig en smule afhængig af årstiden, for at vi kan sikre kvaliteten af både råvarer og den mad du spiser eller henter hos os.  

Vi har ét mål for øje; Det handler om at lave mad skaber og styrker det hyggelige samvær ved middagsbordet– det kan vi hos Madhuset Løgten.