Madhuset Løgten

Buffet fra Madhuset

Et væld af unikke smagsoplevelser samlet ét sted

Hos Madhuset Løgten tilbyder vi både at du kan nyde vores lækre buffet i vores hyggelige lokaler og i din egen spisestue. I stedet for selv at skulle lave mad til store fejringer, og derved gå glip af hyggen fordi du står med hænderne i opvasken, kan du invitere dine gæster hjem med ro i maven.  

Hvis du ønsker at gøre oplevelsen ekstra speciel, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os vedrørende booking af vores smukke lokale.  

Prisen pr. Kuvert ligger på 299,- pr. Mand og der skal bestilles til minimum 25 personer. For at sikre den perfekt sammensatte buffet, vil vi anbefale at du ringer til os på +45 53 85 36 06 

Buffet ud af huset

Der er mange muligheder når det kommer til den menu man serverer for gæster, alt afhængig af hvilken anledning det drejer sig om. Men hvorfor ikke bruge tiden med dine gæster, når du har inviteret dem til en fejring?  

Hvis du vil kredse for dine gæster med et stort udvalg af forskellige retter og smagsindtryk, samtidig med at du er sikker på at der er noget for en hver smag, vil vi varmt anbefale at du overvejer vores buffetløsning.  

Vores buffet er anrettet, varm og lige til at sætte på bordet – men kan faktisk også afhentes kold.  På den måde kan du selv stå for opvarmningen, så du er sikker på at maden har den perfekte temperatur når du serverer den for dine gæster.   

Det er op til dig, når du booker, hvorvidt du ønsker at afhente maden varm eller kold.    

Buffet i Madhusets lokaler

Hvis du ikke har lyst til at skulle stå for opvarmning eller servering af buffeten selv, har du selvfølgelig også muligheden for at booke vores hyggelige lokaler.  

Denne løsning er til dig der ønsker at give dit selskab flest mulige smagsoplevelser på dagen, samtidig med at du er sikker på der er noget til enhver smag, i en atmosfære der minder mere om en restaurant end din egen stue – men stadig med fokus på at hyggen er i højsædet.  

Her står vi selvfølgelig for det hele – lige fra servering til opvask. Hvis du ønsker en aften med fokus på hygge og socialt samvær uden at skulle tænke på at være vært, samtidig med at du og dit selskab introduceres til unikke smagsoplevelser, har du muligheden her.  

Du kan se hele vores lækre og varierede buffetmenu herunder; 

Rødbede carpaccio med friskost og sort trøffel

Humus med brændt karry og sprøde grøntsager

Røget hellefisk mousse med selleri og saltet citron

Brød med tomat aioli

Grøn salat med bagte løg og saltet sommerkål.

Grimme gulerødder med ponzu creme, kørvel, sesam og wasabi

Valgfri Kød med fermenteret peber sauce

Nye kartofler med urtet creme

Steget sommer rødder